Advertisement
Működési területeink

Szélvédő fűtőszál javítás

Szélvédő fűtőszál javítás – miért szükséges?

A szélvédő fűtőszál javítás azért nélkülözhetetlen, mert ha nem tudjuk fűteni a szélvédőnket, visszapillantó tükreinket, akkor könnyen balesetet okozhatunk, vagy nekimehetünk valaminek. Az ép vagy javított szélvédő fűtőszál télen életet menthet, nem érdemes spórolni rajta.

Ne kockáztasson, forduljon azonnal szakemberhez!

Szélvédő fűtőszál javítás

Szélvédő fűtőszál javítás

 

Javítható-e a szélvédő fűtőszál?

Az edzett hátsó szélvédőüvegeket páramentesítő fűtőszálakkal látják el a jobb kilátás és a biztonságos vezetés érdekében. Vannak olyan típusú autók amelyek, hátsó szélvédője ragasztott eljárással készült, ezeket az üvegeket mikro fűtőszálas üvegeknek hívjuk, melyek nem javíthatók! Az edzett üvegeknél a hővezető szálak az üvegbelső felületén vannak,ezért megsérülhetnek. Manapság már ezek a hibaforrások is javíthatók és a letört szélvédő fűtőszál csatlakozókat is javítani vagy pótolni lehet. A szálak szakadását ki kell mérni és a sérülés mértékétől függően a szélvédő fűtőszál javítási idő 0,5-1,00 óra ami általában megvárható az ügyfélváróban.

Fűtőszál javítás ára

A fűtőszálak javítása 1000 Ft-tól indul és az adott problémától és a sérült szálak számától függ.

A szélvédő fűtőszál javítás esetében is igaz az, ami általában az autó többi alkatrészénél: bízza szakemberre a javítását vagy a cseréjét!

Comments are closed.